Contact

Stichting Mallek Ontwikkelingsprojecten     

E-mail: info@mallek.nl
Postadres:
Stichting Mallek
t.a.v. R. van Rijn (secretaris)
Meidoornlaan 5, 9674 EA Winschoten
KvK-nummer 89536118

Bank gegevens:

IBAN: NL04 BUNQ 2087 3925 60

tnv: Mark Oliemans

Bestuur Mallek

Voorzitter
Mark Oliemans

Mark, geboren in Singapore, heeft inmiddels de vrijheid als pensionado een geheel eigen invulling te geven aan zijn leven. Als landbouwstudent, tropische bodemkunde, heeft hij een half jaar stage gelopen bij een bosbouwonderzoek in het binnenland van Suriname. Na zijn studie is hij een aantal jaren ontwikkelingswerker in Azië geweest. Terug in Nederland heeft hij de studie Milieubeheer afgerond en vervolgens een milieuadvies bureau opgericht. Als milieubeheerder is hij, na verkoop van zijn bedrijf, bij TPGPost beland en na een half jaar intern een switch naar kwaliteitsmanager gemaakt. Na een reorganisatie bij TPGPost is hij verhuisd naar Nieuwland Automatisering en heeft daar als IT-servicemanager gefunctioneerd. Aldaar is hij met pensioen vertrokken en teruggekeerd in de ontwikkelingswereld. De connectie met Suriname is dan snel gelegd.

Secretaris
René van Rijn

René is een oud klasgenoot van Mark van de landbouwschool en is sindsdien altijd een goede vriend gebleven. Ook hij heeft zich met ontwikkelingsprojecten beziggehouden, hoofdzakelijk in Afrika. René is een praktische generalist/ondernemer die momenteel in de omstandigheid is om tijd te investeren in (goede) doelen waar hij achter staat.

Penningmeester
Leon van der Deure

Leon is student geschiedenis in Groningen en is tijdens zijn studietijd veel betrokken bij besturen van verenigingen en stichtingen. Hij zet zich in voor het belang van studenten in Groningen en vindt educatie erg belangrijk. Dit is ook een van de redenen om zich aan te sluiten bij Stichting Mallek. Educatie is het creëren van kansen en daar aan bijdragen in Suriname, is mooi.

Scroll naar boven